Předkrmy
Rychlá verze paštiky s minimem surovin. Pokud nemáte rádi kupované paštiky (jako já), udělejte si tuto z kuřecích jater. Játra můžete použít i jiná - třeba kachní nebo králičí. Nezbytným doplňkem jsou brusinky a domácí chléb!Budeme potřebovat:500 g kuřecích jater250 ml smetany ke šlehání100 g...
Máte rádi sušenky? Máte rádi parmezán? Proč oboje nespojit dohromady do skvělých parmezánových sušenek! Doporučuji upéct alespoň den předem, aby se stihly rozležet a nebyly tak drobivé. Ovšem pokud je vydržíte nesníst ještě horké! Pokud máte práškovou hořčici, špetku jí přidejte, podpoří chuť...
Zapečené žampiony jsou vhodné jako teplý předkrm nebo lehké jídlo. Můžeme je doplnit zeleninovým salátem, bagetkou a máme skvělý letní oběd nebo večeři. Použijte větší žampiony - jednak je plnění snadnější, jednak se do nich vejde více náplně. Počet upravte podle počtu strávníků. Cottage použijte...